Tack för allt stöd – och kolla in de fina bilderna!

Så här på väg in i ett nytt år – och ett nytt decennium –  vill vi i styrelsen för Nenningesund återigen tacka för allt stöd. Utan er som är medlemmar, och ni som stöttar oss på annat sätt, har vi inte en chans. Nu fortsätter vi inpå 20-talet med nya uppslag och nya krafter.

Som ni alla vet har vi hållt på ett bra tag nu, i olika konstellationer och i olika sammanställningar. Men en sak är säker – det rör sig framåt. Vi i styrelsen lär oss hela tiden nya saker och vi hittar nya sätt att försöka nå fram till vårt mål; ett öppet Nenningesund. Men helt avgörande för allt detta är det stöd vi har från alla medlemmar, alla som bor i området på heltid eller på sommaren, från företagarna som ser att ett öppet sund skulle kunna göra skillnad och från andra entusiaster. Stort tack till er alla.

Som ni som rör er i området sett är det mycket vatten redan nu i ”sundet”. Om man står på Rådmansövägen vid diket där sundet gått och tittar västerut ser det ut som att vårt mål redan nu är nära – där finns en tydlig fåra fylld med vatten. Det syns tydligt i bildspelet här nedan. Bilderna är tagna på nyårsafton 2019 – liksom de fina bilderna från Nenningevik, vid stranden och båtplatsen som leder ut mot Breviksund.