Rådmansödagen blev en kavalkad av uppmuntran

När vi lördagen den 2 juli var med på Rådmansödagen igen – efter pandemiupphåll – var det otroligt stärkande att höra hur många som stöttar oss.

Det var också helt tydligt att många saknat att kunna delta – under alla år vi varit med har vi aldrig upplevt att det kommit så mycket folk. Och vi hade tur med vädret! Fram till sista timmen då det började regna och vi packade ihop.

Vårt budskap var som vanligt att vi behöver stöd och att man lättast kan visa det genom att skriva på vår namninsamling. Och i princip alla vi pratade med känner till Nenningesundsprojektet. Om inte vid första meningen – så när vi förklarat mer vad vi vill göra med ett par. Och för oss som jobbar aktivt med det här betyder det mycket att höra att många vet vad vi gör – och också vill ha detta sund – det ger energi och uppmuntrar oss att fortsätta. Några nya idéer föddes också  i samtalen vi hade.

Så stort tack till alla som tog sej tid att prata med oss.

Nu gör vi en omstart i höst för att närma oss Norrtäljes företagare som vi hoppas och tror kan hjälpa oss att hitta en lösning för huvudmannaskapet.