Glada tillrop på Rådmansödagen

I går, lördagen den 29 juni, hade vi vårt årliga informationsbord på Rådmansödagen i Gräddö hamn. Det är alltid lika roligt att vid sådana här tillfällen konstatera att vi har ett starkt stöd för vårt projekt.

I år var det dessutom strålande solsken och tidvis jättemycket folk. Och många av dem tog sig tid att förhöra sig om läget i vårt projekt, eller att få en första inblick i det. Vanligaste frågan är, också det som vanligt: när blir sundet klart?

Den är ju lite knepig att svara konkret på, eftersom vi fortsatt undersöker hur vi ska lösa ett antal frågor. Men ett viktig besked från oss i styrelsen är ju att vi benfast tror på projektet och att vi gör allt vad vi kan för att Nenningesund ska öppnas. När man står där och pratar om det blir det också så tydligt varför det är ett bra projekt. Och vi får medhåll från i princip alla. Och som vi brukar tjata om: vi skulle ju inte stå där vid vårt bord, om vi inte tror på det…

Många var också handlingskraftiga och swishade genast medlemsavgiften. Och det verkar som att vi lockade många till årets första riktiga sommarvandring – den har vi söndagen den 14 juli. Vi samlas som vanligt vid infarten till Nenningevik kl 10.00. Här:

 

Här kan ni läsa mer om vad vi jobbar med just nu. Denna sida dateras regelbundet upp med en sammanfattning av projektet – ni når den också från startsidan i boxen som heter: Här står projektet i dag.